Responsive image

A multifunkciós babakocsi tökéletes választás azoknak, akik prémium minőségű, sok tartozékkal rendelkező, modern színvilágú, kényelmes babakocsit keresnek. A babakocsi alapfelszereltségéhez tartozik a váz, a mózeskosár, a sport rész, a babahordozó, a 3 db lábzsák, a pelenkázó táska, a bevásárlóháló, az esővédő és szúnyogháló. Adapter nélkül cserélhető, mindkét irányban rögzíthető a mózeskosár és a sportrész, a babahordozó adapterrel rögzíthető és cserélhető. A Gallardo Premium alumínium vázzal és dupla rugózással felszerelt. Első kerekei bolygósítható, igény szerint fixálható pumpálható kerekek, hátsó kerekei állítható lengéscsillapítóval felszerelt, felfújható gumikerekek, mely tulajdonságok rendkívül jó útfekvést kölcsönöznek a babakocsinak. A központi fékrendszer (Comfy stop) nagyon kényelmesen, csupán egyetlen pedállal működtethető, biztonságos, így a babakocsi lefékezett állapotban nem mozdulhat el. E funkcióknak köszönhetően a babakocsi rendkívül könnyen irányítható és extra kényelmet biztosít az Ön gyermekének. A babakocsi huzatai vízhatlanok, ÖKO-TEX (káros anyag mentes) anyagból készülnek, levehetőek és moshatóak. Az ergonómikus tolókar és a mózes fogantyúja öko-bőrrel borított, mely anti-allergén tulajdonságokkal bír, megelőzi a bőr irritációját, nyári melegben sem forrósodik fel, télen pedig kellemes fogást biztosít természetes anyag lévén. A műanyag mózeskosár belül extra párnázott, kivehető, mosható matraccal rendelkezik, ringatható, gumis csúszásgátlóval ellátott, alján állítható szellőzőnyílás található. A hordozó autósülésként is funkcionál, kivehető fejszűkítőpárnával és extra deréktámasz-párnával felszerelt, melynek köszönhetően kisbabája hosszabb időtartam alatt is maximális kényelemben pihenhet.

Jellemzők

Kattintson a pontokra!

Tolókar

Ergonomikus tolókar, melynek magassága 180°-ban állítható.

Fogantyú

A 180°-ban állítható fogantyúval a babahordozó bárhová könnyen magunkkal vihető. A hordozó autósülésként is funkcionál, kivehető fejszűkítőpárnával felszerelt.

ÖKO-TEX szövetborítás

A babakocsi huzatai vízhatlanok, ÖKO-TEX (káros anyag mentes) anyagból készülnek, levehetők és 30°-on moshatóak.

Kókuszmatrac

Mózeskosara tágas, kényelmes, belül kókuszmatraccal, mely tökéletesen megfelel egy újszülött testfelépítésének. „Emlékszik” a baba testformájára, biztosítja a csontozat megfelelő fejlődését. Ortopéd szakorvosok ajánlásával!

Fixálható, pumpálható kerekek

A babakocsi erős, masszív fémvázzal rendelkezik, első kerekei pumpálhatók, bolygósíthatók és 360°-ban elforgathatók, hátsó kerekei lengéscsillapítóval felszerelt, felfújható gumikerekek, mely stabilitást és jó írányíthatóságot biztosít.

Központi fékrendszer

A központi fékrendszer (Comfy Stop) nagyon kényelmesen csupán egyetlen pedállal működtethető, biztonságos, így a babakocsi lefékezett állapotban nem mozdulhat el.
Responsive image

Színválasztó

Technikai adatok

Állapot Súly Magasság Szélesség Hosszúság
Babahordozó 14 kg 120 cm 58 cm 110 cm
Sport feltét 14 kg 125 cm 58 cm 110 cm
Mózeskosár 14,5 kg 123 cm 58 cm 118 cm
Összecsukott 10 kg 43 cm 58 cm 100 cm

Illusztráció: Babahordozó Sport Feltét Mózeskosár Összecsukott