Responsive image

A multifunkciós babakocsi tökéletes választás azok számára, akik egy megbízható, sok tartozékkal rendelkező, modern színvilágú, kényelmes babakocsit keresnek, amely minden terepviszonyhoz tökéletesen alkalmazkodik. A babakocsi alapfelszereltségéhez tartozik a váz, a mózeskosár, a sport rész, a babahordozó, a 3 darab lábzsák, a pelenkázó táska, a bevásárló háló, az esővédő és a szúnyogháló. Adapter nélkül cserélhető, mindkét irányban rögzíthető a mózeskosár és a sport rész, a babahordozó adapterrel rögzíthető és cserélhető. Erős, masszív fém vázzal rendelkezik, első kerekei bolygósíthatóak, hátsó kerekei lengéscsillapítóval felszereltek, pumpálható gumi kerekek, melyek stabilitást és jól irányíthatóságot biztosítanak a babakocsinak. A babakocsi huzatai vízhatlanok, ÖKO-TEX (káros anyag mentes) anyagból készülnek, levehetőek és moshatóak. Mózeskosara tágas, kényelmes, belül kókuszmatraccal, mely tökéletesen megfelel egy újszülött testfelépítéséhez. „Emlékszik” a baba testformájára, biztosítja a csontozat megfelelő fejlődését. Ortopéd szakorvosok ajánlásával! A mózeskosár és a babahordozó ringatható, illetve igény esetén fixálhatóak is. A babahordozó autós ülésként is funkcionál, kivehető fejszűkítő párnával felszerelt.

Jellemzők

Kattintson a pontokra!

Tolókar

Ergonomikus tolókar, melynek magassága 180°-ban állítható.

Fogantyú

A 180°-ban állítható fogantyúval a babahordozó bárhová könnyen magunkkal vihető. A hordozó autósülésként is funkcionál, kivehető fejszűkítőpárnával felszerelt.

ÖKO-TEX szövetborítás

A babakocsi huzatai vízhatlanok, ÖKO-TEX (káros anyag mentes) anyagból készülnek, levehetők és 30°-on moshatóak.

Kókuszmatrac

Mózeskosara tágas, kényelmes, belül kókuszmatraccal, mely tökéletesen megfelel egy újszülött testfelépítésének. „Emlékszik” a baba testformájára, biztosítja a csontozat megfelelő fejlődését. Ortopéd szakorvosok ajánlásával!

Fixálható, pumpálható kerekek

A babakocsi erős, masszív fémvázzal rendelkezik, első kerekei pumpálhatók, bolygósíthatók és 360°-ban elforgathatók, hátsó kerekei lengéscsillapítóval felszerelt, felfújható gumikerekek, mely stabilitást és jó írányíthatóságot biztosít.

Központi fékrendszer

A központi fékrendszer (Comfy Stop) nagyon kényelmesen csupán egyetlen pedállal működtethető, biztonságos, így a babakocsi lefékezett állapotban nem mozdulhat el.
Responsive image

Színválasztó

Technikai adatok

Állapot Súly Magasság Szélesség Hosszúság
Babahordozó 14 kg 120 cm 58 cm 110 cm
Sport feltét 14 kg 125 cm 58 cm 110 cm
Mózeskosár 14,5 kg 123 cm 58 cm 118 cm
Összecsukott 10 kg 43 cm 58 cm 100 cm

Illusztráció: Babahordozó Sport Feltét Mózeskosár Összecsukott